Întrebări frecvente

Termeni și condiții

informații

Contact

informații

Politica de Confidențialitate

informații

Întrebări frecvente

Când să luăm Vitamina Air7?

Conține un complex de vitamine si minerale esențiale pentru vitalitatea organismului uman, în special a plămânilor, de acea se recomandă ca fiecare persoană să facă un tratament  de cel puţin 3 luni, o dată pe an în orice perioadă a anului. Dacă te îmbolnăvești mai des sau ai trecut de o boală respiratorie, aceasta îți va ajuta organismul să se regenereze mai repede și îl va reancărca cu vitamine.  Este recomandat tuturor persoanelor majore, în orice perioadă a vietii.

O cutie conține 1 doză lunară?

Da, 1 cutie conține 30 de capsule, adică  doza necesară pentru 30 zile.

Câte capsule trebuie să iau și când?

Pentru imunoterapie sau in scop profilactic se recomanda 1 capsula pe zi. Se administreaza pe cale orala după masa principală.

Poate fi luat în timpul medicației?

Evident. Air7 este o vitamină care ajută organismul să lupte mai bine împotriva bolilor. Ingredientele  nu provoacă incompatibilități cu nici unul dintre medicamente.Teoretic, nu există posibilitatea apariţiei de interacţiuni.

Cât timp trebuie să iau capsula Air7?

Pentru a maximiza optimizarea tuturor vitaminelor din organism, recomandăm un tratament de 3 luni consecutive pe an.

Ce conține Air7?

Ingrediente: Vitamina C, Vitamina D3, Rutin-Quercetin, Cordyceps, Coenzima Q10, Vitamina B6, Vitamina E, Vitamina A, Magneziu.

Se poate lua cu alte vitamine?

Da, sigur. Nu conține ingrediente care ar fi incompatibile cu alte vitamine, suplimente. Teoretic, nu există posibilitatea apariţiei de interacţiuni.