Descriere AIR7 Respirator

Respiră ușor cu remedii naturale pentru sănătatea căilor respiratorii!

CRSP Cluj Seria AC Nr.4094

Soluția naturala în lupta împotriva bolilor respiratorii.

Caile respiratorii si Plămânii sunt deosebit de importanți pentru organismul uman, întrucât aerul pe care îl respirăm conține numeroase substanțe, precum polen, praf, bacterii, fum, virusuri, substanțe chimice volatile, motiv pentru care plămânii trebuie să funcționeze optim, pentru a proteja organismul de acești factori nocivi.

Conține 7 tipuri de ingrediente naturale, extract standardizat deș Fructe de Soc Negru, Turmeric, Usturoi, Scoarta de Pin, Cordyceps sinensis, Beta-Glucan și Coenzima Q10, care contribuie la menținerea sănății căilor respiratorii. Air7 Respirator, este un suport al vindecării bronșitelor cronice și pneumoniilor bacteriene, în europa a început să fie cunoscut și recomandat pe scară tot mai largă.

Odată intrat în schemele de tratament ale medicilor, s-a dovedit eficient în patologii tot mai vaste, amintim terapia BPOC, a infecțiilor respiratorii recidivante, a sechelelor post-viroze, răceală și gripă. În cure de scurtă durată, este recomandat, ca expectorant, antitusiv și antiinflamator, în viroze comune și în infecții bacteriene multi-rezistente, în combaterea răcelii și gripei. În cure de lungă durată, este folosit cu succes în ameliorarea simptomelor astmului bronșic, sechelelor post infectii respiratorii, ca adjuvant în terapia clasică a infectiilor cailor respiratorii, în bronșitele alergice sau tabagice, a altor patologii repiratorii.

Recomandări:

– poate fi util într-o varietate de condiții respiratorii, inclusiv bronșită cronică, pneumonie bacteriană, BPOC (boala pulmonară obstructivă cronică), infecții respiratorii recidivante, sechele post-viroze, răceală și gripă.

– poate fi utilizat ca expectorant, antitusiv și antiinflamator în viroze comune și infecții bacteriene, inclusiv cele multi-rezistente.

– poate fi benefic în ameliorarea simptomelor astmului bronșic, în tratamentul bronșitelor alergice sau cauzate de fumat și în alte afecțiuni respiratorii.

Compoziție

Ingrediente active Partea activă/utilă VRN/doza zilnică*
Extract de soc negru
din care continut de antocianina
500,00 mg
15,00 mg
**
Extract de turmeric
din care conținut de curcumină
105,26mg
100,00mg
**
Extract de usturoi 100,00 mg **
1/3-1/6 Beta-glucan (Saccharomyces cerevisiae) 80,00mg **
Extract de scoarță de Pin
din care procianidina
oligomerica (OPC)
50,00mg
47,50mg
**
Extract de Cordyceps sinesis
din care continut de polizaharide
50,00mg
20,00mg
**
Coenzima Q10 30,00mg **

VNR Valoarea Nutriţională de Referinţă pentru adulţi; *Valoarea Nutrițională de Referinţă nu a fost stabilită

 

Extractul de Soc Negru – este benefic pentru buna funcționare a sistemului respirator, contribuie la menținerea bunăstării fizice, calmează iritația gâtului și a faringelui, ajută la ameliorarea răcelii și a tusei, combate simptomele de răceală și gripă. Contribuie la ușurarea semnificativă a simptomelor gripei, inclusiv febra, cefaleea, durerile musculare și congestia nazală. Combate bacteriile dăunătoare. Se pare că socul inhibă dezvoltarea bacteriilor precum Helicobacter pylori și poate ușura simptomele sinuzitei și ale bronșitei Persoanele care s-au îmbolnăvit au avut o durată mai scurtă a bolii și simptome mai puțin severe. Există mai multe varietăți de arbori de tipul socului, din specia Sambucus, dar cel mai cunoscut îl reprezintă Sambucus nigra sau socul negru (socul european).

Extractul de Turmeric – ajută la menținerea sănătății plămânilor și a căilor respiratorii superioare. Turmericul este un produs al Curcuma longa, o plantă perenă erbacee rizomatoasă care aparține familiei de ghimbir Zingiberaceae, care este originară din Asia de Sud tropicală. Activitățile turmericului includ activități antibacteriene, antivirale, antiinflamatorii, antitumorale, antioxidante, antiseptice, cardioprotectoare, hepatoprotectoare, nefroprotectoare, radioprotectoare și digestive. Analiza fitochimică a turmericului a relevat un număr mare de compuși, inclusiv curcumină, ulei volatil și curcuminoizi, care s-au dovedit a avea proprietăți farmacologice puternice. S-a descoperit recent că un extract hidroetanolic de turmeric inhibă activarea celulelor dendritice umane ca răspuns la citokinele inflamatorii (Krasovsky et al. 2009).  Cea mai mare parte a proprietăților sale de combatere a inflamației poate fi atribuită curcuminei. De fapt, în doza potrivită, curcumina poate fi un tratament antiinflamator mai eficient decât medicamentele obișnuite pentru combaterea inflamației, cum ar fi advil (ibuprofen) și aspirina, conform unui studiu.

Extractul de Usturoi – susține sănătatea gâtului și a pieptului, sunt 7 beneficii pe care usturoiul le are asupra sanatatii dovedite stiințific, noi scoatem în evidența doar una; Ajuta la vindecarea răcelilor și gripei. Usturoiul ajută la întărirea sistemului imunitar, ceea ce inseamnă că organismul luptă mai ușor cu infecțiile din organism, deci și cu virusurile și bacteriile care provoacă raceli și gripa. Un studiu efectuat în SUA a arătat că persoanele care luau suplimente alimentare pe bază de usturoi au redus numarul răcelilor cu până la 60%, spre deosebire de cele care luau alte suplimente. Și simptomele s-au redus considerabil, după două zile, la cei carora le era administrat extract de usturoi, față de persoanele care nu aveau parte de acest tratament.

Scoarța de Pin – ajută la tuse și reduce bronhospasmul. Bogăția sa în esență îi conferă o mare putere antiseptică și expectorantă. Este considerat antiviral și imunostimulator. Remediile cu pin sunt destinate în principal pentru ameliorarea condițiilor respiratorii, cum ar fi bronșita, sinuzita, faringita, gripa și procesele astmatice. Este expectorant, Pinul exercită o acțiune expectorantă puternică, prin stimularea organismului de a expulza mucusul generat de bolile toracice, ajutand respiratia.

Este antiseptic: Capacitatea sa de a elimina germenii care inflamează și produc durere, tipică pentru răceli și afecțiuni comune ale gâtului, este extraordinară. De asemenea, ajută la tratarea afecțiunilor orale.

Beta Glucan – activează, modulează și ajută la normalizarea răspunsului imun în mod natural, ajută organismul să combată răcelile, gripa și chiar anumite afecțiuni maligne. Benefic în reducerea riscurilor problemelor de sănătate generate de un sistem imunitar deficitar (viroze, raceli, convalescenta). Beta-glucanul este o fibră solubilă, care se găsește în cereale precum ovăz, orz și grâu, ce prezinta proprietăți bioactive și funcționale multiple.

Cordyceps sinensiscompusul activ, acidul cordicepic, se dovedește a fi benefic în a reduce inflamația din jurul plămânilor, relaxează pereții bronșici, crescând capacitatea de absorbție a oxigenului, diminuează contracțiile traheale și crește aportul de oxigen care ajunge în plămâni. Cordyceps – este cel mai căutat supliment nutritiv în rândul sportivilor de elită, are efecte benefice care contribuie la buna funcționare a căilor respiratorii. Extractul din specia fungică alpină Cordyceps sinensis conține toți aminoacizii esențiali și, printre altele, îmbunătățește producția de adenozin-trifosfat (ATP), care este cea mai importantă sursă de energie pentru celulele noastre. Măreşte eliberarea de energie la nivel celular, măreşte gradul de utilizare al Oxigenului la nivel celular, măreşte circulaţia Sanguina, întăreşte Sistemul Imunitar cu efect anti-cancerigen şi anti-tumoral, efect energizant, contribuie la buna funcționare a sistemului muscular, (diafragm, marele dințat, intercostali), măreşte rezisțenta fizică și capacitatea de muncă, ajută în tratamentele de recuperare.

Coenzima Q10 poate îmbunătăți absorbția de oxigen, fiind un cofactor în utilizarea oxigenului la nivelul mitocondriilor celulare, ajută la oxigenarea sângelui și întărește sistemul imunitar. Coenzima Q10 – este o substanţă liposolubilă care se găseşte în mod normal în toate celulele organismului, în mod special în celulele cu activitate foarte intensă: inima, plămîni, ficat, creier. Coenzima Q10 este implicată în procesele producătoare de energie şi în stocarea şi transportul energiei la celule, astfel devine indispensabilă desfăşurării normale a proceselor biologice şi biochimice. Coenzima Q10 este o substanţă asemănătoare vitaminelor, în special vitaminei E, insă efectul antioxidant este mult mai puternic, neutralizând radicalii liberi formaţi sub acţiunea poluării, a fumului de ţigară, a radiaţiilor ultraviolete etc. poate îmbunătăți absorbția de oxigen, fiind un cofactor în utilizarea oxigenului la nivelul mitocondriilor celulare, unde prin procesele de oxidoreducere, se elibereaza dioxid de carbon, hidrogen și energie chimică. ACTIUNECercetările efectuate in SUA au demonstrat că suplementarea cu CoQ10 măreşte activitatea macrofagă şi are de asemena efecte antivirale, antibacteriale şi anticancerigene, CoQ10 este un antioxidant puternic care are un efect de intărire a sistemului imunitar prin mărirea producţiei de anticorpi. În cazul în care organismul nu dispune de necesarul de Coenzima Q10, apar semnele insuficienţei cardiace, dereglării tensiunii, dezechilibrului energetic şi ale altor numeroase disfuncţii. În aceste condiţii, aportul suplimentar de Coenzima Q10 este salutar, crescând randamentul tuturor sistemelor corpului. Studiile clinice au evidențiat eficiența coenzimei Q10 în a preveni și ameliora afectiuni precum; Insuficiența cardiacă, Insuficiența coronariană, Astm bronșic, Bronhopneumonie, Bronșita, Bronșiectazie, Tabagism, Tuberculoza, Viroze respiratorii.

Mod de utilizare: pentru adulți, 1 comprimat pe zi după mese cu mult lichid. A nu se depăși doza zilnică recomandată, fără recomandare medicală!

Păstrare: A se păstra la temperatura camerei, între 15 si 25 °C, în ambalaj original.

Atenționări: Nu lăsați produsul la îndemâna și la vederea copiilor mici! Produsul este un supliment alimentar, nu înlocuiește o dietă variată și un stil de viață sănătos!

Ambalare: 30 comprimate/cutie.

Greutate netă: 33 g (30 tablete de 1,10 g)

Termen de garanție: 2 ani de la data fabricației, menționat pe cutie.

Produs în UE. Importator: Green Splid SRL, Cluj Napoca. Str. Antim Ivireanu, Nr.5.

Certificat de Notificare CRSP Cluj Seria AC Nr.4094.