loader image

Descriere Air7

Vitamina plămânilor  air7   

        Amplificatorul imunitar pentru plămâni

     Organismul nu poate trăi fără aer, astfel că este vital să menținem sănătatea plamanilor. Plămânii noștri sunt la fel de importanți ca și inima și au nevoie de protecție pe tot parcursul vieții. Sistemul respirator realizează una dintre funcțiile vitale prin care se face schimbul de gaze între mediu și organism. Cu toții știm că plămânii au rolul de oxigenare a sangelui, de a aduce în corp oxigenul – molecula esențială, de care fiecare celulă are nevoie pentru a supraviețui, în timp ce elimină dioxidul de carbon. Sistemul include căile respiratorii, plămânii, alături de vasele de sânge și mușchii respiratori. Respirăm zi și noapte oriunde ne aflam pe pamant, sub apa, in spatiu cosmic, in avion sau subteran, respiram de 16 ori pe minut, o persoană respiră în jur de 11.000 de litri de aer pe zi. Aerul pe care îl inspirăm conține numeroase substanțe precum polen, praful industrial, bacterii, particule iritante din fum, virusuri, substanțe chimice volatile. Aerul viciat, factorii iritanți din aerul inspirat sunt focarele infecțioase la nivelul căilor respiratorii si sunt principala cauză a afecțiunilor, plămânii au un rol deosebit de important pentru organismul nostru si trebuie sa-i acordam o atentie deosebita pentru a proteja căile respiratorii de acești factori nocivi. Ingredientele active din compoziţia Air7 au fost concepute pentru a satisface nevoile plămânilor si au un rol important de protectie, prevenind ca iritanții care vin pe cale aeriană să afecteze plămânii si/sau caile respiratorii.

Crearea vitaminei plămânilor a fost declanșată de pandemie, ne referim la virusul respirator SARS-CoV-2.  Suplimentul alimentar nu vindecă boala, cu toate acestea, există un consens în comunitatea medicală că, cu plămânii sănătosi avem șanse mai mari în lupta împotriva virusului, împotriva infecţiilor la nivelul plămânilor, a întregului sistem respirator. Plămânii sunt expuşi multor influențe externe, infecţiile de tract respirator afectează sinusurile, gâtul, căile respiratorii şi plămânii. De obicei, sunt cauzate de virusuri, dar pot fi determinate şi de bacterii.  Air7 conține vitamine, minerale, extract de Cordyceps şi Coenzima Q10, un suport complex pentru plămâni ce contribuie la funcţionarea normală a plămânilor şi a căilor respiratorii, contribuie la întărirea imunităţii. Imunitatea scăzută se manifestă prin vulnerabilitatea în fața infecțiilor, deteriorarea celulelor, inflamații și alte probleme grave de sănătate! E uşor să respiri cu plămânii sănătoşi!

 Air7 se evidenţiază prin:

1.Nivel ridicat de protecție împotriva bacteriilor și virusurilor care provoacă boli respiratorii prin îmbunătățirea vitalității pulmonare;

2.Conţine antioxidanți împotriva tulpinilor care irită tractul respirator, reducând astfel infectiile cailor respiratorii,

3.Crește capacitatea plămânilor de xigenare a sangelui, crescând astfel aportul de oxigen al organismului, ajutând oxigenul să ajungă mai repede la toate celule corpului, lipsa oxigenului la nivelul creierului poate să producă tulburări de dispoziție și de memorie,depresie și frică, teamă.

4.Crește rezistența pulmonară la oboseală, crește performanța sportivă, ionizând sistemul nervos, reducând tendința la depresie;

5.Întărește funcționarea sistemului imunitar și reglează rezistența organismului, ceea ce ajută plămânii să lupte împotriva diferitelor boli;

6.Conține vitamine si minerale esențiale pentru vitalitatea organismului, în special a plămânilor, de aceea este recomandat ca fiecare adult să facă un tratament de 3 luni consecutive cel puțin o dată pe an, în orice perioadă a anului.

Conţine:

Vitamina C – este unul dintre cei mai cunoscuţi micronutrienţi, contribuie la funcţionarea optimă a sistemului imunitar benefic pentru funcţionarea normala a plămânilor şi a căilor repiratorii, ajută la reducerea stării de oboseală, este cel mai recomandat pe perioada virozelor repiratorii. Ca antioxidant, contribuie, de asemenea, la protejarea celulelor tale de stresul oxidativ și le ajută să funcționeze normal.

 Vitamina E – sau tocoferolul, este o vitamină lipo-solubilă, joacă un important rol şi în corecta funcţionare a sistemului imunitar, sporindu-i acestuia eficienţa în faţa virusurilor sau bacteriilor, are un puternic efect antioxidant si contribuie astfel la protejarea celulelor de acţiunea radicalilor liberi – produşi de factori de mediu precum poluarea, fumatul, pesticidele,  contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ are un efect vasodilatator, contribuind astfel la menţinerea sănătaţii vaselor de sânge, sprijină sistemul imunitar; este folosit  in prevenirea sau tratarea diverselor boli – respiratorii, cardiovasculare, dermatologice, cancer, probleme ale aparatului digestiv, hepatite, boli mentale şi lista poate continua.

Vitamina D3 – cunoscută şi sub denumirea de calciferol, vitamina D este un nutrient solubil in grăsimi, unul din cei 24 de micronutrienţi esenţiali pentru buna funcţionare a organismului. Vitamina D nu intră doar în structura sistemului osos, ci în dezvolarea normală a fiecărui muşchi, iar aici, ne referim inclusiv la muşchii care formează organe – spre exemplu inima şi plămînii. Şi vasele de sânge sunt, de asemenea, structuri similare, susţinute de această substanță.  Vitamina D stimulează activitatea sistemului imunitar şi este una dintre numeroasele substanţe nutritive de care organismul are nevoie pentru a rămâne sănătos. Poate avea un rol important şi în menţinerea funcţiei musculare şi în întărirea sistemului imunitar, susţin experţii de la Cleveland Clinic. Cercetătorii de la Universitatea Boston au descoperit că pacienții cu Covid-19 care au o cantitate suficientă de vitamina D în organism au cu până la 52% mai mari șanse de a scăpa cu viață, în cazul în care ajung la forme severe de boală. Potrivit studiului, vitamina D joacă un rol crucial în sistemul imunitar și poate combate inflamația. Aceste caracteristici o fac un jucător cheie în lupta organismului împotriva coronavirusului, scrie Daily Mail 26.09.2020. “Acest studiu oferă dovezi directe că existența vitaminei D poate reduce complicațiile, inclusiv furtuna de citokine (eliberarea prea multor proteine în sânge prea repede) și, în cele din urmă, moartea cauzată de COVID-19 ”, a declarat medicul Holick.

Coenzima Q10 –  este o substanţă liposolubilă care se găseşte în mod normal în toate celulele organismului, în mod special în celulele cu activitate foarte intensă: inima, plămîni, ficat, creier. Coenzima Q10 este implicată în procesele producătoare de energie şi în stocarea şi transportul energiei în celule, fiind supranumită şi “scânteia vieţii”. Astfel, ea devine indispensabilă desfăşurării normale a proceselor biologice şi biochimice. Coenzima Q10 este o substanţă asemănătoare vitaminelor, în special vitaminei E, insă efectul antioxidant este mult mai puternic, neutralizând radicalii liberi formaţi sub acţiunea poluării, a fumului de ţigară, a radiaţiilor ultraviolete etc. poate îmbunătăți absorbția de oxigen, fiind un cofactor în lanțul respirator mitochondrial, Coenzima Q10  numit  şi panaceu, ajută la oxigenarea sângelui și întărește sistemul imunitar. ACTIUNECercetările efectuate in SUA au demonstrat că suplementarea cu CoQ10 măreşte activitatea macrofagă şi are de asemena efecte antivirale, antibacteriale şi anticancerigene, CoQ10 este un antioxidant puternic care are un efect de intărire a sistemului imunitar prin mărirea producţiei de anticorpi. În cazul în care organismul nu dispune de necesarul de Coenzima Q10, apar semnele insuficienţei cardiace, dereglării tensiunii, dezechilibrului energetic şi ale altor numeroase disfuncţii. În aceste condiţii, aportul suplimentar de Coenzima Q10 este salutar, crescând randamentul tuturor sistemelor corpului.

Cordyceps  –  este cel mai căutat supliment nutritiv în rândul sportivilor de elită, are efecte benefice care contribuie la buna funcționare a căilor respiratorii. Extractul din specia fungică alpină Cordyceps sinensis conține toți aminoacizii esențiali și, printre altele, îmbunătățește producția de adenozin-trifosfat (ATP), care este cea mai importantă sursă de energie pentru celulele noastre. Măreşte eliberarea de energie la nivel celular, măreşte gradul de utilizare al Oxigenului la nivel celular, măreşte circulaţia Sanguina, întăreşte Sistemul Imunitar cu efect anti-cancerigen şi anti-tumoral. Supranumită în Medicina Orientala “Leacul bun pentru toate”, Cordyceps actionează în organism la nivele multiple, de la acţiuni benefice pentru funcţia hepatică şi sistemul nervos până la efecte energizante, imunostimulatoare, imbunătăţirea capacităţii de utilizare a oxigenului în celule precum şi îmbunătăţirea circulaţiei sanguine. Măreşte capacitatea organismului de oxigenare a sangelui, măreşte rezistenta fizica, mareste capacitatea de muncă, capacitatea functională şi nivelurile energetice ale organismului; Imbunătăţeşte funcţiile ficatului, rinichilor, plămânilor; Reglează numarul trombocitelor în sânge; Are acţiune anticancerigenă datorită îmbunătăţirii oxigenării.

Magneziu – magneziul participă în corp la sute de reacţii biochimice şi are un rol major la nivel muscular, nervos şi cardiac. Este al optulea cel mai răspândit element de pe Pământ şi al patrulea cel mai răspândit mineral din corpul uman, participând la sute de reacţii biochimice în organism. Fiecare celulă din corp conţine magneziu şi are nevoie de el pentru a funcţiona. Îmbunătăţrea funcţiei respiratorii – Unele studii au arătat că există o legătură directă între carenţa de magneziu şi dezvoltarea astmului sau a altor afecţiuni respiratorii. Cercetătorii consideră că un deficit de magneziu determină acumularea de calciu în muschii de la nivelul cailor respiratorii, fapt ce ingreunează respiraţia.  Magneziul ajută la menţinerea unui nivel de energie optim. Un studiu realizat la Centrul pentru Studiul medicinei complementare din Southampton, Anglia, a demonstrat că sulfatul de magneziu este util în tratarea pacienţilor care suferă de sindromul oboselii cronice. Printre procesele în care este implicat magneziul se numără sinteza proteinelor, controlul glicemiei şi prevenirea aritmiilor cardiace. De acest mineral depind în mare măsură sănătatea fizică şi psihică deopotrivă.

Vitamina A – vitamina A este o vitamină liposolubilă, cu un rol esenţial în organismul uman este unul dintre cei mai bine văzuţi micronutrienţi. Vitamina A este o denumire generică, ce se referă la mai multe substanţe, printre care retinol, retinal, acid retinoic, retinoizi şi cartenoizi. Cantitatea suficientă de vitamina A asigură buna funcţionare a intregului organism. Este necesară pentru producerea rodopsinei – pigmentul responsabil de vederea crepusculară şi nocturnă. Vitamina A are efect antioxidant, ţine nivelul colesterolului sub control, şi ne ajută să stocăm grăsimi. Protejează în acelaşi timp mucoasa bucală şi digestivă, dar are grijă şi de sistemul respirator. Contribuie la dezvoltarea oaselor, sprijină sistemul imunitar şi ne ajută să ne vindecăm mai rapid în cazul unor infecţii sau inflamaţii. În plus, dacă suntem bolnavi, grăbeşte vindecarea, ne apără de infecţiile respiratorii, contribuie la funcţionarea optimă a sistemului imunitar.

Vitamina B6 – vitamina B6 este una dintre vitaminele hidrosolubile esențiale Când vorbim despre Vitamina B6 ne referim, de fapt, la un grup de șase compuși similari și anume: piridoxina, piridoxalul, piridoxamina și a esterilor 5’-fosfat ai acestora. Vitamina B6 mai este implicată și în glicogenogeneză (sinteza glicogenului) și glicogenoliză (procesul biochimic de transformare a glicogenului în glucoză) și în funcționarea sistemului imunitar.Vitamina B6 este utilă şi pentru stimularea activităţii musculare. Unele persoane folosesc piridoxina (vitamina B6) pentru stimularea activităţii sistemului imunitar, aşa ca un rol important al acesteia este legat de formarea anticorpilor. Vitamina B6 ajută corpul, printre altele, să producă hemoglobina care transportă oxigenul şi, în acelaşi timp, ea poate crea anticorpii pe care sistemul nostru imunitar îi foloseşte pentru a ne proteja contra bolilor. Pe lista simptomelor unei carenţe (deficiente) de vitamina B6 se află şi sistemul imunitar slăbit aşa că, pentru a contracara aceasta problemă, unii oameni apelează la suplimentele pe bază de vitamina B6, pentru ca aceasta are un rol in intarirea sistemului imunitar. Vitamina B6 sau piridoxina este folosită şi în cazul persoanelor cu astm. Unele persoane au observat ca vitamina B6 e utilă în crizele de astm. Unele studii au arătat că beneficiile vitaminei B6 includ scaderea ocurenţei crizelor de astm. Această vitamină i-a ajutat pe cei cu astm şi le-a redus simptomele de respiraţie şuieratoare (wheezing) care sunt asociate cu crizele de astm, a scazut severitatea şi frecvenţa crizelor.

Rutineste un flavonoid din clasa flavonoli glicosidici, alcatuit din flavonolul Quercetin si Rutinoza (o dizaharida).  Rutinul pur este extras din mugurii de floare de Sophora japonica, este antioxidantă, anti-inflamatoare, anticarcinogenică (ajută la neutralizarea şi eliminarea agenţilor carcinogeni), anti-trombotic, citoprotector şi vasoprotector. Activitatea antiastmatică a rutinei a fost studiată la cobaii conștienți sensibilizați la ovalbumină, provocați cu ovalbumină aerosolizată, unde a fost determinată rezistența căilor respiratorii în timpul răspunsului de fază imediată și a răspunsului de fază târzie. Rutina a inhibat în mod semnificativ rezistența specifică a căilor respiratorii și răspunsul în fază imediată, împreună cu reticența histaminei, fosfolipazei A2 și eozinofil peroxidazei. S-a redus recrutarea neutrofilelor și eozinofilelor în plămâni (Jung și colab., 2007). Utilizarea rutinei a fost de asemenea sugerată în tuse convulsivă împreună cu vitaminele C și K (De Sarmento și Kimura, 1957). Prin actiunea citoprotectivă, Rutin, este indicat persoanelor cu diferite grade de intoxicare cu agenti chimici toxici (din alimentatie, mediu ambiant sau locul de munca). Este recomandat în tratamentul curativ sau profilactic al stărilor hemoragipare prin fragilitate capilară (hemoptizii, hemoragii digestive, unele hemoragii retiniene, ateroscleroza, hipertensiune arteriala, pericol de accident vascular cerebral) pentru a preveni eventualele accidente vasculare, în unele boli infecţioase insoţite de permeabilitate crescută şi în pregătirea preoperatorie.

Ambalare:  30 de capsule înfoliate, ambalate în cutie de carton, doza necesară pentru 30 de zile.

Greutate netă: 17,88 g.

 Proprietăți senzoriale: Capsulă de culoare albă, pulbere de culoare gălbui maroniu, acră, inodoră.

 Mod de utilizare: Pentru adulți 1 capsulă pe zi după masa principală. Se recomanda cel putin un tratament de 90 zile consecutive pe an in orice perioada a anului.

 Termen de garanţie: 2 ani de la data fabricaţiei. Se păstrează la temperatura camerei 15 – 25 °C în ambalaj original.

 Atentionări: Nu lăsați produsul la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Produsul este un supliment alimentar, nu trebuie să înlocuiască regimul alimentar variat, echilibrat şi un stil de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic, de 1 capsulă pe zi.

Precizări privind conţinutul produsului AIR7/capsula de 596,00 mg.

 Ingrediente active  Partea activă/utilă VRN/doza zilnică
 Vitamin D3-25 ug 1000 IU 500%
 Vitamin C 300 mg 375%
 Cordyceps sinensis 50 mg *
 Coenzim Q10 20 mg *
 Vitamin E 12 mg 100%
 Rutina 5  mg 95%
 Vitamin B6 1,4 mg 100%
 Vitamin A-800 ug 2664 IU 100%
 Magneziu-stearat 10 mg *

VNR Valoarea Nutriţională de Referinţă pentru adulţi;

*Valoarea Nutrițională de Referinţă nu a fost stabilită

 

 Nu îţi irosi plămânii!

Fără respiraţie, Viaţa nu este posibilă.


PREZENTARE PDF

Start typing and press Enter to search

Coș

Niciun produs în coș.